Rijklaarkost/ Afleverkost

VOOR DE AFLEVERING VAN HET VOERTUIG.

De motorfiets of scooter wordt in krat getransporteerd en afgeleverd bij de dealer.  Het voertuig zit nog in een ijzeren geraamte (stellingbox of metalen krat).

In de werkplaatsen van de dealer dient het ijzeren geraamte (de stellingbox of krat) verwijderd te worden en dient het voertuig rijklaar te worden gemaakt.

Het voertuig dient deels gemonteerd te worden en de accu dient bijgevuld en geplaatst en ook de tank dient met brandstof te worden gevuld.

Dan wordt de motorfiets of scooter gestart en wordt een proefrit gemaakt om alle hendels en koppelingen te testen.  Ook de verlichting wordt gecheckt.

Ook de nummerplaat wordt bevestigd op het voertuig.

Het voertuig wordt gepoetst opdat het proper en netjes kan afgeleverd worden aan de nieuwe eigenaar.

Het ijzeren geraamte (de stellingbox of krat) dient afgevoerd te worden.

Zowel de kosten van materialen en de werkuren zijn vervat in deze afleveringskosten.

TIJDENS DE AFLEVERING VAN HET VOERTUIG

Tijdens de aflevering toont de dealer de eigenaar  de operationele functies van het voertuig betreffende de besturing, het rijden en de stalling. De eigenaar wordt geïnformeerd om vlot van start te gaan en veilig aan het verkeer deel te nemen.

NA DE AFLEVERING VAN HET VOERTUIG

Vragen van de eigenaar omtrent het gebruik en bediening van het voertuig worden beantwoord en eventuele euvels of ongemakken worden verholpen.

FORFAITAIR BEDRAG

De afleverkosten worden forfaitair vastgelegd, meestal per merk, categorie, en type van voertuig. Bij e-scooters bedraagt de recyclagebijdrage van de batterij een aanzienlijk deel van de afleverkost.

FB Mondial - Brixton Motorcycle - CF MOTO: 199€ incl. BTW
Archive Motorcycle – Malaguti - Kymco - Niu - Lvneng: 95€ incl. BTW