Over ons

powerwheels

meer dan 20 jaar ervaring

Kom langs in onze volledig vernieuwde showroom en ontdek ons ruim aanbod motoren, quads & scooters. Daarnaast beschikken wij over een zeer ruim assortiment kledij, helmen & accessoires.

600 m² showroom

ruime keuze stockvoertuigen

professionele herstellingsplaats

gepassioneerd team van experts

aankoop motoren

Uw speciaalzaak in de streek

Naast de technische kennis, blinkt ons team vooral uit door hun liefde voor de motor & motorsport. In onze professioneel uitgeruste werkplaats combineren we onze jaren ervaring, technische kennis & fanatisme voor de motorsport. Dit alles zorgt ervoor dat we durven stellen dat we bij Powerwheels specialisten zijn. Dennis is erg trots op zijn professioneel uitgeruste werkplaats en zijn getalenteerde mechaniekers. Zo kan hij verzekeren dat zijn klanten steeds tevreden wegrijden van de zaak.

Professionele werkplaats

Dankzij onze jarenlange ervaring en professioneel uitgeruste werkplaats, onderhouden of herstellen wij uw voertuig met de grootste zorg.

Onze 9 bruggen en een ruime voorraad van onderdelen en banden, helpen ervoor te zorgen dat u uw geliefde tweewieler of quad steeds in een korte termijn terug ter beschikking hebt. Aangezien wij multidealer zijn, kunt u bij ons terecht met al uw onderhouden.

Hoe is het begonnen?

Dennis Declerck, zaakvoerder van PowerWheels, heeft van in zijn jeugd al een buitengewone interesse in motoren en quads. Na de schooluren was hij meestal te vinden in zijn werkplaats. Z’n hobby liep wat uit de hand, maar vormde een sterke basis voor het huidige PowerWheels. Hij startte de zaak op in 2003, toen nog in Proven. Al snel moest er worden uitgebreid. Ruimte vond hij in Ieper, waar u in de 600m² grote showroom een heel groot assortiment motoren en accessoires kan ontdekken.

Ons team

Dennis is erg trots op zijn getalenteerde mechaniekers, Bernard en Kristof. Zijn vrouw Florine en specialist ter zake, Christophe, staan steeds klaar met raad en daad in de showroom. Op zaterdag en tijdens vakanties staan onze jobstudenten ook paraat om jou een fantastisch bezoek aan PowerWheels te garanderen!

Door deze uitgebreide services kunnen ze verzekeren dat hun klanten steeds tevreden wegrijden van de zaak...

Verkoopt u uw moto of quad?

Wat is mijn motor waard?