Uitrusting

600 m2 Showroom

Motorkleding winkel in de Westhoek

Bent u op zoek naar een motorkleding winkel met een uitgebreid aanbod aan merken en modellen? Dan zit u zeker goed bij PowerWheels in Ieper. Wij geloven er nl. in dat iedere motorrijder een bijpassende, beschermende uitrusting verdient! Bij ons vindt u daarom alles van een eenvoudig regenpak voor op uw motor, tot een motorjas uit leer. We hebben zelfs een motorbroek uit jeans met protectie in onze motorkleding winkel.

Motorkleding winkel met vernieuwde showroom

In België zijn we gezegend met wisselvallig weer en druk verkeer. Die twee factoren maken het belangrijk om u telkens goed te beschermen wanneer u de baan op gaat met de motor. Dat kan starten met een kwaliteitsvol regenpak, zodat u ook tijdens slecht weer met de motor kan rijden. Daarnaast vindt u in de vernieuwde showroom de 4-seizoens motorjas voor bij uw Kawasaki z800. In onze motokleding winkel bieden we ook een vintage motorjas uit leer aan die past bij uw caféracer. Is dit niet uw stijl? Dan ziet u misschien liever een motorbroek uit jeans of een regenpak om op uw motor mee rond te rijden. Welke helm of bijpassende kledij u ook zoekt, wij helpen u graag verder en stellen u met plezier tevreden. In onze motorkleding winkel kan u zelfs terecht voor specifieke wisselstukken of andere accessoires voor uw motor.

600 m² winkelplezier

In onze 600 m² grote winkel kan u naar hartenlust rondkijken en op zoek gaan naar uw nieuwe helm, motorschoenen, motorjas uit leer of het regenpak dat het best past bij uw motor. Wij staan klaar met vrijblijvend advies over al onze producten, zoals onze coole motorbroek uit jeans of onze occasie moto’s, tweedehands quads, 125cc caféracer, elektrische scooter en nog veel meer.

Volg de laatste trends

Bent u een echt stijlicoon en wilt u mee zijn met de laatste trends? Of houdt u het liever bij de klassieke look van een motorjas uit leer? In de motorkleding winkel van PowerWheels hebben we een ruime keuze voor ieders smaak. Zo vindt u bijvoorbeeld een stijlvol regenpak of motorbroek uit jeans dat past bij uw motor.

Onze webwinkel

Heeft u niet meteen tijd om tot bij ons langs te komen voor uw nieuwe motoruitrusting? Neem dan alvast eens een kijkje in onze webwinkel. Daar vindt u een groot deel van ons assortiment terug. Wilt u toch liever het regenpak of de motorjas uit leer eerst passen? Kom dan zeker langs bij ons in Ieper.

Ontdek al onze merken

Heeft u reeds een motor of tweedehands quad bij ons gekocht? Dan is het tijd om een bijpassende motorbroek met jeans, motorjas uit leer of, wie weet, zelfs een regenpak voor uw motor te vinden. In onze motorkleding winkel kan u terecht voor merken zoals:

·         Macna

·         Scorpion Helmets

·         GrandCanyon Bikewear

·         HJC

·         Premier

·         Bull It

·         Five

·         Shot

·         Acerbis

·         Ethen

·         Uclear

·         TomTom

·         Le Mans

·         …

Neem contact met ons voor al uw vragen

Bent u niet zeker welk regenpak het best bij uw motor past? Of twijfelt u nog tussen een motorjas uit leer of toch de motorbroek met jeans? Vraag zeker advies aan ons en we helpen u snel verder in onze motorkleding winkel. Voor meer informatie over al onze producten kan u ons ook steeds bellen op het nummer +32 477 305 523.