Tweedehands quad

600m² showroom
Overkopen van moto's
Tientallen jaren ervaring

Tweedehands quad

Koop bij ons een kwalitatieve tweedehands quad

Tweedehands quad

Bij PowerWheels in Ieper staan we niet alleen bekend om onze nieuwe twee- en vierwielers, maar ook om de tweedehands quad die u bij ons kan kopen. Regelmatig kopen wij nieuwe modellen en merken aan zodat u steeds voldoende keuze heeft. Bent u geïnteresseerd in een CF quad? Wacht dan niet te lang, want ze vliegen de deur uit.Waar kan je ons vinden?

  • Poperingseweg 133, 8900 Ieper
  • +32 477 305 523
contacteer ons

Welke tweedehands quad past bij u?

Als specialist in occasie moto’s kan natuurlijk een tweedehands quad ook niet ontbreken in ons aanbod. Wij hebben altijd verschillende topmerken, zoals CFMoto en Yahama, voor u ter beschikking. Wie een prestatiegerichte quad zoekt, kiest het best voor het merk CF. Deze quads combineren functionaliteit en esthetiek zoals geen ander. Maar ook als u een tweedehands quad van Yahama wilt kopen, bent u zeker van echte kwaliteit. Deze quads zijn vaak uitgerust met de nieuwste technologische snufjes. Als u interesse heeft, kan u van dinsdag tot zaterdag langskomen om zelf eens te voelen hoe bijvoorbeeld deze CF quad zit. Op die manier kan u gemakkelijk van de eerste keer de tweedehands quad kopen die bij u past.

Kies voor een goed onderhouden quad

Op regelmatige basis kopen wij nieuwe quads aan, zodat u deze aan een aantrekkelijke prijs bij ons kan kopen. Als u bij ons een tweedehands quad wilt kopen, rekent u bovendien op goed onderhouden voertuigen die voor de verkoop nog eens een volledige onderhoudsbeurt krijgen. We voorzien zelfs een nieuwe batterij voor uw CF quad.Ontdek onze tweedehands tweewielers

Lijkt een CF quad u net wat te groot? Dat is geen enkel probleem, want bij PowerWheels kan u naast een tweedehands quad ook gemakkelijk een tweedehands Suzuki moto kopen. Wij bieden zelfs bijpassende motorkleding aan voor u. Kom daarom vandaag nog bij ons langs of neem contact op door te bellen naar het nummer +32 477 305 523 en kom zo ook meer over onze onderneming te weten.

Neem contact op